واکنش معنادار علیرضا دبیر پس از حمله تند علی دایی به او + عکس پایان دوران «موسیمانه» / استقلال با سهراب جان گرفت حضور رهبر انقلاب بر سر مزار رستم قاسمی + عکس واکنش علی دایی به اظهارات علیرضا دبیر: چه‌کاره مملکت است که برای من تعیین‌تکلیف کند / به زندگی خصوصی خودتان برسید تصادف زنجیره‌ای در ایلام ۴ نفر را به کام مرگ فرستاد استقلال در پی بازگرداندن استراماچونی / پیشنهاد وسوسه‌انگیز آبی‌ها تا ۲۰۲۸ تصویری از فرزند شهید صیاد شیرازی در مراسم تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب معبد زیر زمینی + عکس پزشک گرگانی جلوی خانه اش به قتل رسید سالم‌ترین روش درمان چاقی چیست؟ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ با کودکانی که بیش از اندازه بازی‌های کامپیوتری انجام می‌دهند، چگونه رفتار کنیم؟ آیا تعریق به سوزاندن کالری کمک می‌کند؟ استارلینک برای آیفون فعال شد مبلغ عیدی کارمندان دولت ۱۴۰۴ مشخص شد معاون وزیر کشور: ۲ میلیون مهاجر غیرقانونی افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند

ماجرای استفاده از گوشت قورباغه در کباب؟

میر ابراهیمی با رد شایعه منتشر شده پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب گفت: وجود گوشت قورباغه در کباب، کذب محض است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 19
کد خبر: ۳۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران در خصوص صحت یا تکذیب وجود گوشت قورباغه در کباب اظهار کرد: وجود گوشت قورباغه در کباب تکذیب می‌شود و همچنین این شایعه از اساس کذب محض است.

 

رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران، ادامه داد: مشخص نیست چرا چنین شایعاتی در فضای مجازی به وجود می‌آید. انتشار این شایعات سبب می‌شود که تنش‌هایی در بین افراد شکل بگیرد.

 

گفتنی است، از صبح امروز به دنبال انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی با عنوان بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت از شایعه تا واقعیت به روایت "بهادر حاجی محمدی" بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، در فضای مجازی بحثی پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب داغ شد.

 

منبع: مستقل آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار